Reclame borden

Trek de aandacht met reclameborden

Reclameborden zijn er in veel verschillende varianten. U kunt het zien als een verzamelnaam voor verschillende uitingen met hetzelfde doel: de aandacht te trekken. Met een keuze uit diverse bedrukkingen, materialen en diktes weet u in ieder geval zeker dat dit gaat lukken. En u bestelt onze Reclameborden al vanaf één stuk.

Van billboard tot naambordje

Reclameborden zijn op heel veel locaties in te zetten, zowel indoor als outdoor. Meestal genieten onze borden van de buitenlucht, bijvoorbeeld bij sportvelden, op een industrieterrein als gevelbord of groots als een billboard langs de snelweg. Maar ook binnenshuis doen Reclameborden het goed. Onderschat bijvoorbeeld het gebruik van een goede bewegwijzering of de juiste naambordjes niet. Misschien niet direct een reclame uiting, maar ook hiervoor lenen Reclameborden zich goed.

Keuze uit vier verschillende materialen

Kies voor Reclameborden uit vier materialen: Trespa, Forex®, Dibond® of Kanaalplaat. De maximale afmeting per Reclamebord is afhankelijk van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in nagenoeg ieder gewenste contour.